Winkel

Write on!

in stock

15.00


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /extra1/shops/domains/kadootjesland.nl/public_html/wp-content/themes/hitheme/lib/woocommerce-hook.php on line 600

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /extra1/shops/domains/kadootjesland.nl/public_html/wp-content/themes/hitheme/lib/woocommerce-hook.php on line 601

Beschrijving

Write on! van Monkey Business

Altijd al je eigen taarten willen versieren? Of een mooie tekst op je eigen gebakken koekjes willen schrijven? Met de Write on! Is dit nog nooit zo makkelijk geweest!

Schrijf de leukste teksten of maak de mooiste tekeningen op je zelf gebakken eten of maak je koekjes uit de supermarkt een stuk specialer.

De Write on! is eenvoudig te gebruiken, smelt wat chocolade en zuig het op in het potlood door aan de gum te trekken. Ben je klaar om iets moois te schrijven? Knijp dan een beetje in het potlood en voila daar komt de chocolade uit het potlood.

De Write on! is ontzettend leuk om iemand te verrassen met een lieve boodschap, maar is ook leuk om cadeau te doen aan een echte creatieveling die houdt van bakken!