Winkel

My Travel Journal

in stock

26.00

Beschrijving

My Travel Journal van SuckUK

Ga je vaak op reis en wil jij je herinneringen bewaren? Dan is deze mooi vormgegeven Travel Journal een perfect cadeau voor iedere reisliefhebber!

In de My Travel Journal kun jij al jouw persoonlijke verhalen en hoogtepunten van de mooiste momenten tijdens al je reizen vastleggen. Plak je al je foto’s in het foto gedeelte van het boek, vink jouw checklists af en bewaar speciale bonnetjes in je persoonlijke reisboek. En kijk na iedere reis met een grote glimlach terug naar deze mooie momenten!

Het persoonlijke reisboek is zo speciaal omdat, het boek ontzettend mooi en speciaal is gemaakt. Zo ziet de mooie kaft er speciaal uit, zijn de bladzijde origineel vormgegeven, is er een apart vak aanwezig in het boek om belangrijke dingen in te bewaren en is er een leuke bladwijzer in het boek vast gemaakt zodat je precies weet waar je bent!

Je kunt het reisboek gemakkelijk mee op reis nemen door het handige formaat en door de harde kaft met beschermcover die je over je boek heen kunt schuiven. Zo ben je er zeker van dat jouw boek niet beschadigd raakt tijdens je reis. Het reisboek is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren kaften: een donkerblauw en zwart.