Winkel

Mighty Wristlet – Lights

in stock

29.00

Beschrijving

Mighty Wristlet – Lights van Dynomighty

Is je portemonnee altijd te klein? En is een tasje weer te groot om mee te nemen? Vind je het fijn om naar lichtjes in het donker te kijken? Dan is de Mighty Wristlet – Lights de portemonnee die perfect bij jou past!

De Mighty Wristlet – Lights is een prachtig slank, functioneel en compacte portemonnee voor iedereen die altijd veel spullen kwijt wil. In de Lights portemonnee zijn drie vakken te vinden met rits en vier kaartvakjes. In de vakken is genoeg ruimte voor al jouw kleingeld, briefgeld, lippenstift, eyeliner en je smartphone. Ontzettend handig dus om mee te nemen naar je werk of tijdens een avondje stappen! Zo til je nooit meer te veel en heb je altijd bij je wat je nodig hebt. Ook is de Mighty Wristlet – Lights een echte eyecatcher! Je valt zeker op met dit speciale en originele design van kleurrijke lichtstralen in het donker.

Het materiaal van de portemonnee is gemaakt van waterbestendig en scheurvast Tyvek, dit zorgt voor een extra lange levensduur. Ook is de portemonnee recyclebaar en erg milieuvriendelijk.