Winkel

La Bella Label Bands

in stock

12.00

Beschrijving

La Bella Label Bands van Monkey Business

Weet je nooit wat er in die ene pot in de keuken zit? Hou je een beetje van ordenen? Vergeet je ook altijd tot wanneer iets houdbaar is? En vind je het ideaal om te weten hoe iets heet? Dan zijn deze superleuke en fashionable La Bella Label Bands het perfecte cadeau voor jou!

De La Bella Label Bands zijn flexibele etiketelastieken die je om potten, vazen of bijvoorbeeld je snoeppot kunt doen! Dan schrijf je op het etiket wat er in de pot zit en voilà je weet precies waar iets in zit, hoe het heet of tot wanneer het product houdbaar is! Zo vergeet je niks meer en het staat ook nog eens superleuk (en fashionable)!

Tip: maak je zelf wel eens jam of iets anders lekkers in een pot? Dan maak je de pot helemaal af met de La Bella Label Bands! Zo weet diegene die je het cadeau geeft precies wat het is, waar het van gemaakt is en tot wanneer het houdbaar is!

De La Bella Label Bands zijn verkrijgbaar in drie kleuren: rood, wit en zwart. In iedere verpakking zitten drie labels van dezelfde kleur. De La Bella Label Bands kun je uitrekken van 8 tot en met wel 11 cm!