Winkel

Candy Grabber

in stock

33.00

Beschrijving

Candy Grabber van United Entertainment

Yes! Eindelijk is het je gelukt om je favoriete snoepje uit het snoepapparaat te grijpen! Die spanning die je voelt als de grijper eindelijk bij het snoepje is die jij graag zou willen. Wat een gelukkig gevoel. Dit gevoel blijf je hebben en de Candy Grabber is daarom het perfecte cadeau voor jou als echte snoepliefhebber.

Breng de gezellige sfeer van de kermis naar iedere leuke gelegenheid die jij te vieren hebt. Oefen om de snoepjes uit het snoepapparaat te halen. Begin met het gooien van een muntje in het apparaat, je hoort een vrolijk melodietje en de grijper is klaar om te grijpen! Bedien de drie hendels en het is grijpen geblazen. En je kunt niet zomaar met je hand in de Candy Grabber, want dat pas niet. Dit betekent oefenen geblazen!

De Candy Grabber kun je vullen met jouw favoriete snoepjes, lichte snoepjes zijn het makkelijkst. Vier jij je verjaardagsfeestje? Dan zal de Candy Grabber de eyecatcher van je feestje zijn. Er zitten 10 munten voor je bij, maar je kunt natuurlijk ook gewoon echte munten gebruiken. Om te starten zorg je ervoor dat je drie batterijen hebt en dan ben je klaar om te beginnen! Wie haalt als eerst een snoepje uit de Candy Grabber?