Winkel

Bierbrouw Pakket

in stock

39.00

Beschrijving

Bierbrouw Pakket van Brew Barrel

Een lekker fris biertje, net vers getapt uit je eigen tap. Klink toch heerlijk? Vanaf nu kun jij met het Bierbrouw Pakket heerlijk je eigen biertjes tappen!

Heb je altijd al eens zelf bier willen brouwen? Dat kan eenvoudig met het Bierbrouw Pakket. Dit pakket is onmisbaar op ieder feestje, borreltje of op een gewone avond! Want zeg nou zelf een vers pintje met een goede, witte schuimkraag is nooit verkeerd!

Het brouwen van je eigen bier, is gemakkelijker dan je denkt. Volg de stappen van het stappenplan en jij gaat lekker bier brouwen! Alles wat je nodig hebt is in het pakket te vinden, dus je kunt gelijk aan de slag gaan. Het brouwen neemt een week in beslag, maar dan heb je ook wat!

Er is keuze uit vier verschillende biertypes: Lager bier, Oktober-fest style bier met een smaak van Amerikcan Oak, India Pale Ale met een smaak van Cascade & Hersbrucker en Dark Beer met Oak & Honey.
Het lager bier is een van de bekendste soorten bier en komt oorspronkelijk uit Beieren. Dit bier is vernoemd naar het Duitse woord voor balken waar biervaten op rusten in de kelder van een bierbrouwer. Het bier bevat ongeveer 5% alcohol.

De Oktober-fest style is een biersoort dat bestaat uit een speciaal soort mout volgens een oud recept. Hierdoor is het bier iets donkerder en wordt de smaak aangevuld door een zachte soort hop. Dit bier heeft een iets hoger alcoholpercentage van ongeveer 5,5-6%. Om dit bier nog specialer te maken is er een karakter van geroosterd eikenhout toegevoegd, zodat je een heerlijk gerijpte houten vat smaak proeft.

De India Pale Ale is een biersoort welke een sterke en moutige Engelse ale bevat, deze is verfijnd met heerlijk fruitige en aromatische hopsoorten. Dit bier is vernoemd naar de zeereizen naar India, waardoor er meer hop en een hoger alcoholgehalte aan het bier werd toegevoegd, doordat het zo goed smaakte is het bier altijd zo gebleven. Dit maakt de India Pale Ale een bijzonder lekker bier.

De Dark Beer met Oak & Honey is een biersoort die voor elke gelegenheid passend is, maar extra lekker is op een gezellige winteravond. Het donkere bier bevat een rijkdom aan aroma’s en door de speciale smaak van de fruitige honing en de geur van eikenhout proef je een ongekend speciale smaak. De oorsprong van dit bier ligt in Duitsland, waar de Vikingen het vleugje honing aan het bier toevoegde en daar een ware smaaksensatie ontstond.