Winkel

Alcohol Tester

in stock

9.00

Beschrijving

Alcohol Tester van Thumbs Up

Je kent het wel van die feestjes waar alcohol rijkelijk vloeit, je bent gezellig met vrienden en kennissen aan de praat en vraagt je dan af… Hoeveelste biertje heb ik eigenlijk in mijn hand? Ik ben de tel even kwijt. Dan komt deze handige tester goed van pas. Check hoeveel promille alcohol je al ongeveer in je bloed hebt zitten.

Ga met vrienden de test aan, daag ze uit voor een weddenschap. Wedden dat ik nog groen licht heb en jij vol in het rood zit! Waar wedden we om? Degene mag een rondje halen.

De tester is lichtgewicht en zit aan een handige sleutelhanger, zo heb je het altijd bij de hand. Ook zit er een LED licht ingebouwd, wat erg handig kan zijn als je iets kwijt bent geraakt.

Omdat het product net nieuw is en daarom niet met zekerheid de precieze hoeveelheid promille alcohol kan worden aangegeven, is het niet de bedoeling dat de tester wordt gebruikt om te kijken of je nog kan rijden. De tester geeft ongeveer de hoeveel alcohol aan. In de sleutelhanger horen 2 AAA batterijen, deze zitten niet bij de tester inbegrepen.